Bloembollenverkoop

Beste ouders, leerlingen, en iedereen die heeft bijgedragen aan onze bloembollenverkoop,

Met immense vreugde willen we jullie allen bedanken voor de overweldigende steun die we hebben ontvangen tijdens onze bloembollenverkoop. Dankzij jullie inzet hebben we bijna 15.000 bloembollen en maar liefst 136 m² bloemenweide kunnen verkopen!

Wat deze prestatie extra bijzonder maakt, is de indrukwekkende impact die dit zal hebben op de biodiversiteit rondom onze school. Door de bloemen en bloembollen te planten, dragen we bij aan het creëren van een levendig ecosysteem dat niet alleen onze directe omgeving verfraait, maar ook essentieel is voor het behoud van diverse planten- en diersoorten.

Biodiversiteit is cruciaal voor het welzijn van onze planeet, en jullie bijdrage heeft direct bijgedragen aan het vergroten van de verscheidenheid aan flora en fauna in onze omgeving. Door het planten van deze bloembollen en het creëren van een bloemenweide geven we niet alleen kleur aan onze school, maar ook aan de levens van vele insecten, bijen en vogels.

Samen hebben we een positieve impact gemaakt op het milieu en laten zien dat kleine acties grote veranderingen teweeg kunnen brengen. Nogmaals dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit geweldige project. Laten we samen blijven werken aan een groenere en biodiverse toekomst!

Met dankbare groeten,

VBS de Bunt